Прочитај ми чланак

ВАНРЕДНО ОБРАЋАЊЕ – Бошко: Хитно ослободите Дејана и Дамњана! Сада је време да…

0

"Тражим хитно пуштање на слободу притворених Дејана Петра Златановића и Дамњана Кнежевића јер нису учинили никакав чин рушења уставног поретка већ управо супротно. Уставни поредак руше они који намеравају да потпишу антиуставни француско-немачки споразум о признању лажне државе Косово", рекао је Бошко Обрадовић у ванредном обраћању.

„Апсолутно је неприхватљиво ово њихово неправедно и противправно хапшење и задржавање у притвору. Управо је супротно потребно, да надлежни државни органи гоне оне који су спремни да крше Устав и потпишу један споразум којим се одричемо од дела наше државне територије.

Посебно забрињавају информације да је Дамњан Кнежевић претучен у притвору, а да је Дејан Петар Златановић ступио у штрајк глађу што посебно угрожава његово здравље. Зато је време да се читава јавност у Србији побуни против ове неправде која је у току јер на овај исти начин ако не дигнемо данас свој глас, може бити притворен било ко, ко се противи актуелној власти и ко је за очување Косова и Метохије у саставу Србије.

Зар смо дотле дошли да у затворе иду они који су за поштовање Устава и за одбрану и очување Косова и Метохије у саставу Србије.

Слобода за Дамњана и Дејана!