Прочитај ми чланак

УНИШТАВАЈУ НАС ИЗНУТРА: Србију издале и опљачкале фукаре

0
Фото: Танјуг - Срђан Илић

Фото: Танјуг – Срђан Илић

Дођу тако времена, када памет зашути, будала проговори, а фукара се обогати …

Све ово што сада гледамо у последњих 20 година, од дана распада СФРЈ,већ се десило на почетку 1941.год. Исти актери, исти злочинци, исте жртве. И тада је Србија престала да постоји као држава, исто нам се и сада догађа. Разлика је једино у томе што је олош са Запада нашла прави начин да нас уништи.

Готово свима је познато да је Запад у рушење Милошевића уложио велики новац, а да је само за организацију 5. октобра потрошено око 70 милиона $ .Убрзо је у бесцење распродата друштвена имовина. Уништене су домаће банке, трговине и сви сегменти материјалне производње. Војска је постепено смањивана и уништена. Медији су стављени под строгу контролу. Континуално је потискивана и уништавана национална култура уз увођење туђих ,,вредности’’. Хитлер је победио 5.октобра.

Како би сломили привреду, сломили економске потенцијале и земљу претворили у поробљену колонију, на кључне државне позиције, довођени су неспособни и нешколовани кадрови, курсисти без знања и искуства. На овај начин, и без директног ангажовања страних агената, Србија је саму себе одвела у ропство. Кад удружите уличаре који су директно са улице улетели у министарске фотеље, са целом булументом лопова што на власти што око ње, па свему томе додате разне мафије, мафијаше и тајкуне из пљачакашке приватизације онда имате комплетан миље за брзу и непогрешиву пропаст државе. Тајне забелешке Викиликса најбољи су доказ те националне издаје.

srpski politicari4489_n

Има једна фантастична сцена у тим записима, када један од наших министара, слетевши на аеродром из званичне посете некој држави, мобилним телефоном зове америчког амбасадора у намери да одмах са аеродрома дође у амбасаду да поднесе извештај са пута, да би му амерички амбасадор рекао да није ништа хитно, да не жури, нека се одмори и да сутра дође у амбасаду. Страшно!

То нас подсећа на оне сцене које смо већ видели када весели премијер Живковић држи говор, а до њега надмено стоји, надгледајући га, амерички амбасадор Монтгомери, или када велики војсковођа Борис Тадић, као командант српске армије, стоји и гледа како се уништавају противавионски систем стрела 2М.

Преко 1.400 комада је тада уништено, уз надзор америчког амбасадора, који је стајао у позадини те срамне историјске слике о нашој пропасти и издаји политичког олоша. Западне обавештајне службе имају податке о сваком нашем политичару и знају шта су радили, знају какви су то скотови и мекушци, тако да могу да их у сваком тренутку уцене и да траже да ураде оно што је у интересу Запада.

Милијарде опљачканих евра, плански упропашћене приватизације, привреда згажена по мери и потреби страних компанија, само су део велеиздајничких послова које су радили освајачи српске демократије.Недавно је објављено да су српски бизнисмени блиски властима, преко офшор фирми у иностранству, а на туђе име, од 2000. до 2011. куповали багателно предузећа у Србији и тако из земље изнели чак 51 милијарду долара!

Зато је Србија данас у безизлазној привредној ситуацији осуђена да живи искључиво на кредитима ММФ, СБ, и страних поверилаца. Слоба је за 9 година задужио Србију 460 милиона долара – Тадић за 3.5 године чак 7.5 МИЛИЈАРДИ! А ови најновији – то сам Бог зна!

Нова власт је настала да би покрила криминалну владавину Демократске странке и завршила предају Косова и Метохије. Нико, па ни најљући српски непријатељ, није могао да наслути да ће 2012. године, на стоту годишњицу Балканских ратова у којима је Србије истерала Отоманску империју са Балкана и повратила Косово и Метохију након 400 година окупације, једна мала, мизерна група српских самодржаца, предвођена Александром Вучићем, дословно предати ову своју националну, државну и духовну постојдбину у руке криминалних вођа бивше албанске терористичке организације ОВК. Још само да Вучић, Вулин и остали „уметници“ који живе на страним апанажама, признају сопственом народу шта су урадили са Косовом и Метохијом: да ли су га продали (и за колико), или су га предали (и зашто).

Не верујем да су икада мањи и безвреднији људи одлучивали о већој и вреднијој ствари каква је суверенитет земље, и колевка духовности Србије. Бриселски споразум је таква велеиздаја, да се цела ситуација неће завршити пуком сменом власти него са пуним затворима и логорима. Нова Влада је наша лажна нада и без општег устанка грађана Србије који су у измурању од глади, беде, беспослености и безнађа, у овој земљи нема живота за више од пет милиона људи. Оно шта се сада може рећи јесте да им се крај ближи и само је важно да разне службенике преобучене у новинаре, родољубе, конструктивне интелектуалце и слично разоткријемо, како се кукољ опет не би увукао у другачију понуду српском народу. Само Србија слободна од НАТО/ЕУ окупатора и њихових марионета, може сачувати народ, територију и будућност! Живела Србија,Република Српска и Русија!.

(The Balkans Chronicles)