Прочитај ми чланак

Умало инцидент у Скупштини: Ћута и Булатовић „очи у очи“ (ВИДЕО)

0

На седници Скупштине Србије замало дошло до озбиљног инцидента. А све је почело говором самосталног посланика Дејана Булатовића.

Булатовић је подржао министра унутрашњих послова Братислава Гашића и казао да неће гласати за његову смену.

Он се осврнуо на говор Маринике Тепић, његове накадашње страначке колегинице из ССП, рекавши да је износила лажи и манипулације против државе Србије.

– У тој странци толико је труло и толико тога не ваља да је то страшно. Када погледам колеге из опозиције који кађу да су грађанисти, могу да кажем да је десна опозиција за њих су громада – навео је он.

Он се осврнуо и на протесте „Србија против насиља“ и рекао да су људи који су изашли на улицу забринути за своју земљу разочарани и да их више нема на протестима јер су схватили да су злоупотребљени.

– Себи опростити никад нећу што сам био потпредседник најлажљивије странке у историји – казао је он.

Булатовић је Александра Јовановића Ћуту, посланика Заједно, назвао циркузантом јер је, како је рекао добацивао.

Јовановић му је пришао и стајао је мирно иза њега, док је Булатовић причао да ће људи попут њега отићи на отпад јер су преварили грађане.

И када је Булатовић завршио свој говор настављена је расправа без укљученог микрофона. Булатовић је устао са свог места и унео се у лице Јовановићу вичући „мени претиш“.

Председавајући Владимир Орлић је све опомињао Јовановића, да се врати на своје место. У сали су се чули повици „вежите га“.