Прочитај ми чланак

Ухапшен напредњак, ривал Радомира Николића

0

Дугогодишњи директор Завода за смештај одрашлих ‘’Мале Пчелице’’ у Крагујевцу, Владица Станојевић, ухапшен је данас, пренео је крагујевачки портал ‘’У центар’’. Станојевић је политички активан, а широј јавности је постао познат, када је као члан СНС-а у Крагујевцу, незадовољан руковођењем Радомира Николића, ‘’поделио чланство’’ и са делом незадовољних напредњака изашао на локалне изборе као Група Грађана.

Према незваничним сазнањима, Станојевић је ухапшен у угоститељском објекту у непосредној близини Завода на чијем је челу. Мештани тог дела града нашем порталу су потврдили да је у току дана испред Завода примећено више полицијских возила и униформисаних лица која су улазила у комплекс ове установе.

Портал ‘’У центар’’ преноси сазнања од извора блиског истрази да је против Станојевића било више кривичних пријава , од ‘’фалсификовања документације до финансијских малверзација’’.

Портал Нова.рс сазнаје, да ће о хапшењу директора Завода за смештајх одраслих ‘’Мале Пчелице’’ Министарство унутрашњих послова издати званично саопштење.

Да подсетимо, Станојевић је (иако члан СНС) на локалним изборима био један од кандидата за градоначелника Крагујевца, али испред Групе грађана коју је формирао са незадовољним члановима СНС-а. Током предизборне кампање, Станојевић је нашем порталу потврдио да на локалним изборима неће подржати СНС, јер је незадовољан радом Радомира Николића и у томе је, како је рекао, имао подршку једног дела Градског одбора СНС-а.

Нагласио је да и даље остаје члан странке и да на републичком нивоу подржава политику Александра Вучића. На локалним изборима у Крагујевцу, Група грађана коју је предводио Станојевић није прешла ценсус.