Прочитај ми чланак

ТУКУ НАПРЕДЊАКЕ: Активисте СНС напале демократе и радикали!

0

tuca pesnica u lice

 

Српска напредна странка саопшšтила је да се десио јошš један вандалистички напад на просторије те странке у Новом Бечеју. Претходно је београдски одбор те странке саопштио да су активисти СНС-а поново нападнути на Чукарици.

Како се наводи у саопштењу Медија центра СНС за Војводину, у току ноћи непозната лица исписала су фашšистичке слогане са знацима анархије на банеру испред улаза у просторије странке.

„Сматрамо да је ово само један од резултата виšшемесечног говора мржžње нашšих политичких опонената, који очигледно сем увреда и изрежžираних афера на рачун Александра Вучића, немају грађанима виšше шšта да понуде“, закључује се у саопштењу.

Раније је београдски одбор Српске напредне странке саопштио да се догодио још један напад на активисте те странке на Чукарици, као и да је случај одмах пријављен надлежним државним органима. Српска напредна странка позива надлежне да реагују и пронађу починиоце.

„Демократска странка, Демократска странка Србије и Српска радикална странка константно распирују мржњу према Српској напредној странци и Александру Вучићу, што резултира нападима на наше активисте“, наводи се у саопштењу ГО СНС.

Та странка поручује политичким неистомишљеницима да их никаквим батинама неће уплашити.

„Српска напредна странка ће наставити да се бори за модерну и уређену Србију, у којој се насиљем неће застрашивати било ко“, наводи се у саопштењу.

СНС је јуче саопштила да су се у петак догодила три напада на активисте СНС-а у Београду, у Општини Чукарица, у Старој Пазови, и у Лесковцу и да су те нападе извели чланови ДС, ДСС и СРС.

Извор: РТС