Прочитај ми чланак

Свађа новинара Информера и ТВ Пинка са Ђиласом – Бошко поклопио новинарку!

0

Лидери Савеза за Србију су данас, у среду 25. септембра, одржали конференцију за штампу на којој су говорили о бојкоту избора.

У једном тренутку је дошло и до препирке између лидера Странке слободе и правде, Драгана Ђиласа са новинарима ТВ Пинка и листа Информер.

„Да ли сте г. Ђилас Ви на снимку, који смо објавили, на коме вређате саобраћајца због учињеног прекршаја?”, упитала је новинарка Информера.

„Ви знате да ја на питања Информера не одговарам, односно да не одговарам на питања гласила Српске напредне странке. Молим Вас немојте ме прекидати, ја Вас нисам. Бићеми задовољство да на страницама Ваших новина прочитам све пресуде у моју корист које сам ја добио на суду против Вашег листа, а које ћете морати објавити једног дана.Хвала Вам што сте дошли”, овим речима је одговорио опозициони лидер на постављено питање.

Но, након пар минута се обратио Драгану Ђиласу и новинар ТВ Пинка са сличним питањем:

„Пелавестра, ТВ Пинк. Ја бих се вратио на колегиничино питање, г.Ђилас. Да ли сте Ви на том снимку?”

„Ох, Вас највише волим, г. Палавестра. Хвала Вам, господине Палавестра, што сте Ви дошли овде. Сада можете нам рећи, када сте ту, када ћете вратити оних 25 милиона евра што је узео ТВ Пинк од државе Србије. Ево Ви тамо радите – вратите Ви 250 евра, а нека Жељко Митровић врати остало”, рекао је Ђилас који је убрзо био прекинут са упадицом новинара ТВ Пинка.

Одмах затим се наставила преприка између Драгана Ђиласа и новинара из ТВ Пинка и Информера, коју је у једном трену прекинуо лидер Двери, Бошко Обрадовић, са констатацијом:

„Ја вас молим да наставите са таквим вашим активностима јер ће то помоћи нашу кампању бојкота избора”.

С њим се сложио и Драган Ђилас који је још додао:

„Ви нама много помажете у нашој кампањи. Хвала Вам што сте дошли јер што више пишете биће више пара за децу коју од ваших казни уплаћујемо у хуманитарне сврхе”.

А како изгледају преприке Драгана Ђиласа са новинарима режимских гласила, како данас, тако и некад, погледајте у видео прилогу горе, па сами о свему донесите суд.

                   ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!