Прочитај ми чланак

Студенти питали професора Филолошког о докторату Малог; Одговорио им: С…ј к…ц!

0

“Поштовани, као студенти Универзитета у Београду желимо да знамо какав је Ваш став по питању доктората министра финансија Синише Малог“, гласила је мејл-анкета удружења студената “Један од пет милиона“ упућена професору Филолошког факултета Предрагу Петровићу. Он је послао одговор ласцивне садржине: “С*сај к*рац!“

-Сада ћу да покажем мејл који је послао Предраг Петровић, професор са Филолошког факултета. Овај човек је стални сарадник редакције за културу РТС-а. Ово је оно што ми плаћамо, ово је особа коју ми финансирамо. Испод мог нивоа је да јавно прочитам шта је он нама написао путем мејла – рекао је на конференцији за новинаре један од студената и члана удружења “један од пет милиона“.

Izvor: 1 od 5 miliona

Др. Предраг Петровић рођен је 1975. године у Ужицу где је завршио основну школу и гимназију. Дипломирао је на Катедри за српску књижевност са јужнословенским књижевностима Филолошког факултета у Београду на којој ради као ванредни професор за ужу научну област Српска књижевност, предмет Српска књижевност 20. века.

Јула 2006. године одбранио је магистарски рад „Поетика кратког романа српске авангарде” (ментор проф. др Новица Петковић). Децембра 2012. одбранио је докторску дисертацију „Енциклопедичност као поетички модел романа Растка Петровића”.

                   ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!