Прочитај ми чланак

Стравичне претње смрћу Мариники Тепић: Метак у потиљак вама и вашој деци

0

Као одговор на њен твит у ком открива да је саопштење Рио Тинта послато са имејла Владе Србије, потпредседници Странке слободе и правде Мариники Тепић и њеној деци стигле су претње смрћу, такође преко Твитера, са наизглед лажног налога.

Након што се путем Твитера огласила поводом саопштења Рио Тинта, потпредседница ССП-а Мариника Тепић добила је претње смрћу са Твитер налога под именом Данко Николић. Она је у свом твиту открила да је саопштење Рио Тинта послато са имејл адресе Владе Србије и написала да су Премијерка Србије Ана Брнабић и Председник Александар Вучић „провидни“ и да им „неће проћи обмана“.

„Саопштење Рио Тинта послали са имејла Владе Србије! Нема тог извлачења и ‘укидања’ којим ћете прикрити да сте све време синхронизовани са Рио Тинтом и да само фингирате сукоб до избора!“ написала је Тепић, којој је на то стигао следећи одговор:

„Нећеш ти проћи више. Џабе ти лимузине и џипови када метак пролази кроз шоферку као ништа а ја имам више него пун шаржер за тебе и твог жутог газду Ђиласа свима метак у потиљак редом и вашу децу издајничку све…“

Твитер налог са ког је прећено Мариники Тепић и њеној деци направљен је у јануару 2022. године. Поред коментара испод фотографија аутомобила и жена, практично једине објаве са овог налога су коментари на твитове Маринике Тепић (4), Драгана Ђиласа (1), Павла Грбовића (1), Сергеја Трифуновића (1), као и Н1 телевизије (2) и налога „Детектор Лажи“ (2).

Узевши то у обзир, може се закључити да је налог направљен са циљем упућивања претњи и вређања Маринике Тепић и других чланова опозиције.

Што се тиче других објава са Твитер налога Данко Николић, ево како су неке изгледале: