Прочитај ми чланак

Стевановић, радник из ЕПС: Немамо више стручњаке у електранама и баба сера је члан

0

Данас је у Медија центру у Београду одржана конференција за медије, а повод је био формирање и представљање Београдског блока, као прве објављене изборне листе за градске изборе у Београду, који ће бити одржани 3. априла наредне године.

На споменутој трибини Драган Стевановић, представник УГ „Слобода за Дражевац“ из Обреновца, је обавестио јавност о стању у Електропривреди Србије:

– Да ми је неко пре 10-12 година рекао да ћу се у ово доба 21. века борити за слободу мишљења, јавног говора и политичког деловања, не бих му веровао. Једини сам радник ЕПС-а, овог профила, који је премештен са електране на електрану. Тужио сам ЕПС за незаконит премештај и сада смо на суду. Истовремено, живим у Дражевцу, у градској општини Обреновац. Бавим се и пољопривредом колико могу. Стање у пољопривреди је катастрофално, а цене репроматеријала за пољопривредну производњу су отишле у небо. Основао сам УГ „Слобода за Дражевац“ – Обреновац, са жељом да се борим за слободан Дражевац, Обреновац, Београд и Србију. То желе и Двери. Препознали смо се и удружили у један патриотски блок за Београд.