Прочитај ми чланак

Стефановић о протестима власти: Још СНС да бојкотује изборе и циркус је потпун

0

Заменик председника Странке слободе и правде, Борко Стефановић, оценио је да су протести подршке председнику Србије Александру Вучићу у Нишу и Крушевцу јединствен пример у европској политичкој историји јер, како је истакао, "власт која је најавила штрајк глађу сад прави митинге против опозиције".

Стефановић је за лист „Данас“ изјавио да је актеулна власт „преваратнска и плагијаторска“, да су направили погодне копије критичких емисија, а да сада копирају протесте „Један од пет милиона“, који су пре годину дана покренути након што је Стефановић пребијен у Крушевцу.

Фото: savez-za-srbiju.rs

„Остаје још да СНС објави бојкот лажних избора и режимски циркус је потпун“, казао је он.

Стефановић је рекао да се тим протестима „црта мета на чело“ председнику Странке слободе и правде Драгану Ђиласу, кога „оптужују за оно што они раде“.

Један од организатора протеста „Један од пет милиона“ Срђан Марковић казао је за лист да се тим протестима подршке актуелној власти скреће пажња са актуелних тема и афера власти.

„То је својеврсни бонго, јер увек имају праву копију приче која се дешава против њих. Имали су чак и крваву кошуљу на својим протестима, симбол почетка протеста против власти и пребијања Борка Стефановића“, рекао је Марковић.