Прочитај ми чланак

Сташа: Вучић институција за опозицију! Миливојевић: Лаза Лазаревић је институција

0

Посланик Демократске странке у Скупштини Србије Срђан Миливојевић и посланица Српске напредне странке сукобили су се вечерас на Твитер, а на њене наводе да је "Александар Вучић институција" за опозицију, посланик ДС-а је навео да је "Лаза Лазаревић институција за напредњаке и Вучића".

„Све што треба да знате о Вучићевим фер и поштеним изборима је да нас је мање на попису октобра 2022. него на изборима априла исте године“, написао је Миливојевић на Твитеру.

Његову објаву коментарисала је посланица Српске напредне странке у Скупштини Србије Сташа Стојановић.

„Вучић је институције за све вас“, написала је Стојановић.

На то јој је одговорио Миливојевић: „И Лаза Лазаревић је институција… И за вас и за Вучића…“.

Подсетимо, Сташа Стојановић доспела је у жижу јавности када је за време конститутивне седнице Скупштине Србије снимала селфи. Пет минута славе пореметило је откриће да се представила као мастер инжењер, иако то звање још није стекла. Из опозиције су одмах тражили да Сташа Стојановић врати посланички мандат због лажног представљања.

Убрзо потом посланица Српске напредне странке најавила је тужбу против телевизије Н1 због, како је навела, чланка у којем пише да је слагала о свом образовању и навела да јој је „мастер занимање, а не образовање“.