Прочитај ми чланак

СТАМAТОВИЋ ЈАСНО ПОРУЧИО: Србија се мења из унутрашњости

0

Председнички кандидат Милан Стаматовић, је посетио Ужице, где је завршио своју предизборну кампању и, у разговору са Ужичанима, поручио да „сваки глас коју буду дали њему и заокружили број 10 на гласачком листићу, представља глас за њих“ јер, како је рекао он је „ једини представник народа на председничким изборима“.

– Моја идеја је да Србију мењамо из унутрашњости, а Ужичани су увек били међу првима који су доносили промене и знају да осете кад је Србија у кризи и када треба да се побуне. Изађите у недељу на изборе и масовно гласате против режима Aлександра Вучића, који уништава националне интересе и вређа грађане – поручио је Стаматовић.

Међу онима који су подржали Стаматовића били су и представници ужичког одбора СНП, коју је он напустио пре неколико дана, а који су одбили став врха те партије да подржи кандидатуру Aлександра Вучића.

Стаматовић је казао да се његовом позиву, који је упутио осталим опозиционим председничким кандидатима да се хитно састану и осмисле како да спрече нерегуларности на изборима, за које је рекао да су „најнерегуларнији од 1990. године“, није одазвао ниједан од њих.

ПРАТИТЕ СРБИН.ИНФО И НА ВАЈБЕРУ!
КЛИКНИ ОВДЕ!

– Требало је да се састанемо и да пре избора укажемо на изборну крађу, јер све што будемо говорили после избора неће се узети као релевантна чињеница – поручио је Стаматовић и приметио да Aлександар Вучић, током своје председничке кампање, није био у Златиборском округу.