Прочитај ми чланак

СТАМАТОВИЋ: Ево шта нам се догађа због Вучићеве политике „ЕУ нема алтернативу“

0

Колико је погрешна политика Александра Вучића "ЕУ нема алтернативу", потврђује одлука премијера самопрокламоване државе Косово да сву непокретну имовину прогласи за албанску, оценио је Милан Стаматовић, кандидат за председника Србије.

Овим чином стављена је тачка на вишегодишње неистините тврдње Вучића и Дачића који су, наводно у име Србије, а без мандата грађана те исте Србије, преговарали у Бриселу са приштинским властима о тобожњој одбрани српских интереса и заштити имовине Србије на Косову и Метохији, сматра Стаматовић.

Он је истакао да је ово последње упозорење упућено напредњачкој власти да заборави на све досадашње договоре и да је независност Косова сурова реалност са којом се Вучић мора што пре суочити.

Само промена власти и избор председника Србије који ће поштовати Устав ове државе, а не октроисани „Устав“ окупиране територије Србије на Косову и Метохији, сигуран су гарант да ће Србија успети да преговоре из непријатељског Брисела премести у Уједињене нације, где имамо подршку пријатељске Русије и Кине, поручио је Стаматовић.