Прочитај ми чланак

Српкиње у центру Београда пресреле Хила: Убицо, нећемо НАТО окупаторе у Србији!

0

Док се центром Београда шетао амерички амбасадор Кристофер Хил, у стопу га је пратило неколико храбрих Српкиња и добацивало му оно што већина грађана Србије мисли о њему.

На видео снимку се види како Хил покушава да игнорише повике и убрзава ход у жељи да утекне Српкињама, али сасвим сигурно их одлично чује и савршено разуме све што му говоре будући да је део детињства провео у Београду и овде похађао школу, пошто му је и отац био дипломата у Србији. 

„Свака част госпођи која је 10 минута ишла за председником Србије Хилом и објаснила му да је он персона нон грата. Наклон до пода!“, написао је познати Твитераш Само Дејо уз видео који је објавио, док су бројни корисници ове друштвене мреже одушевљено делили и коментарисали гест најмање две госпође које су Хилу загорчале вечерњу шетњу.

Мушкарац који ради у Хиловом обезбеђењу је покушао да заустави Српкињу, али му је она храбро поручила да има право да хода слободно у својој земљи и да не сме ни да је пипне, а да се „Хил попео на грбачу њој и српском народу“.

На другом снимку се чује друга госпођа, која у Кнез Михајловој улици добацује америчком амбасадору док га прати у стопу (видео у линку):

https://twitter.com/INFORATNIKSRB/status/1710751742403412405

„Ево га убица, шета мртав ладан по граду Београду! Кад побије све Србе, отићи ће! Кад домаћи издајници буду сишли са власти, нећете моћи слободно да шетате по српској земљи! Убијали сте српску децу! Убили сте Милицу Ракић, срам вас било! Убили сте Марка у Новом Пазару који је имао две године! Господ види све, види ваше крваве руке! Народ српски никада вам неће опростити ваша злодела! Косово и Метохија ће увек бити Србија!“, поручила је америчком амбасадору.