Прочитај ми чланак

СРБСКА АКЦИЈА: Лавеж Вучићеве пудлице Петра Луковића

0

Petar Lukovic
Поводом једног позива на линч

Псеудоновинар Петар Луковић један је од мизерних „другосрбијанаца“ који је попут многих ухлебљење и присутност у овдашњим медијима још одавно засновао на свакодобној спремности да распирује мржњу према србском народу.

Препознатљив по примитивном наступу, чиме покушава да надомести интелектуалну инфериорност и професионалну јаловост, овај бесловесни полтрон и бескичмењак, који своја „уверења“ прилагођава политичкој клими, данас се налази под покровитељством свог новог идола – актуелног председника владе, Александра Вучића, кога је донедавно сматрао крвавим злочинцем. Таквим политикантским акробацијама, Луковић је изгубио кредибилитет чак и унутар сопствених србомрзачких кругова.

Ова непријатна особа помраченог погледа, која је каријеру започела у часописима који се баве порнографијом и „паранормалним“ појавама, прикладно је оличење оне мусаве „Србије“, тачније њене потпуно десрбизоване варијанте, коју је његов садашњи газда Александар Вучић превео на „напредну“ позицију растурања остатака државе Србије.

У времену када се разлика између најекстремнијих сорошевских србофобних медија и оних под државном контролом драстично смањила, Луковићева интернет лакрдија под називом „Е-новине“, позната је искључиво по томе што је финансирана од стране познатих криминалаца и тајкуна који су своју имовину стекли свенародном пљачком. Ово тајкунско-комунистичко интернет гласило, за које пишу псеудокомунистички пропалитети, сексуални изопачењци и новинари у покушају, као и фрустрирани наркомани, настоји да се одржи на површини етра србомрзачког примитивизма, не бирајући средства.

Сходно томе, познато је море њихових комичних и неписмених текстова о Србској Акцији (на које и нисмо обраћали пажњу, јер не желимо да рекламирамо Луковићеву интернет свињарију), у којима се користе уобичајене лажи о нашем Покрету. Услед фрустрација због сопствене ништавости, а жеље да прибегну новом средству у надметању са конкуренцијом, „Е-новине“ су недавно посегле за чином који садржи стицај различитих кривичнх дела. Наиме, објавили су фотографије неких лица уз назнаку да је наводно реч о припадницима Србске Акције, не пруживши за то апсолутно никакве доказе. Нека од именованих лица са фотографија, оптужена су од стране ових клеветника за „неонацизам, прогоне и покушај рушења блокаде на Филозофском факултету“, такође без икаквих доказа за такве тврдње.

Не желимо никога да стимулишемо на чињење кривичних дела, али ако је Луковићу и његовим фрустрираним хомосексуалним изопачењацима већ стало да на тај начин пробијају границе закона и новинарске етике, нека се више потруде. А ако су и пронашли неке фотографије наших активиста (а већина лица на сликама које су објавили немају никакве везе са Србском Акцијом!), могли су да виде здраве и нормалне људе и да се постиде сопствене поремећености и јаловости, те да се завуку у рупе из којих су не тако давно измилели.

(Србска акција)