• Почетна
  • ВИДЕО
  • СРБИН ИНФО САЗНАЈЕ ИЗ ПОЛИЦИЈСКИХ ИЗВОРА – Геј параде ће бити ако не дође много људи на породичну шетњу
Прочитај ми чланак

СРБИН ИНФО САЗНАЈЕ ИЗ ПОЛИЦИЈСКИХ ИЗВОРА – Геј параде ће бити ако не дође много људи на породичну шетњу

0

branimo-porodicu

Како Србин.инфо сазнаје из високих полицијских кругова, дефинитивна одлука о одржавању геј параде зависи од тога да ли ће се данас на протестним скуповима у Београду (ВИДИ – у 18.15ч и 19:00ч) окупити велики број патриота и верника који се залажу да Србија буде земља породичних вредности.

Дневница десет хиљада динара

Полицијски врх је понудио десет хиљада динара свакоме полицајцу који буде хтео да учествује као обезбеђење на могућој Паради срама (поноса).

Како су раније јавиле агенције, коначна одлука о одржавању Параде поноса у Београду биће донета вечерас, на седници Бироа за координацију рада служби безбедности. И поред тога што је још почетком ове недеље дато зелено светло за одржавање такозване параде поноса, све већи притисак јавности је приморао власт да до последњег момента одложи коначну одлуку.

Седница Бироа требало би да почне вечерас око 21 сат. Очекује се да ће седници присуствовати и премијер Александар Вучић који се вечерас враћа из Немачке.

– Дотле ће се знати да ли се окупила критична маса на породичним шетњама које су заказане за вечерас у Београду – наводи полицијски извор за“ Србин.инфо“.

Уколико на овим скуповима дође више од десет хиљада људи, геј параде највероватније неће бити, закључује наш извор.

Србин.инфо)