Прочитај ми чланак

СРБИЈО НА НОГЕ: Радован Караџић добио 40 година тешке робије, СВИ НА ТРГ РЕПУБЛИКЕ! (ВИДЕО)

0

SRS SETNJA2

Лидер радикала Војислав Шешељ позвао је све грађане Србије и све Србе да дођу у Београд, на Трг Републике  и тако пруже подршку Радовану Караџиђу који је данас осуђен на 40 година тешке робије пред Хашким трибуналом у Холандији.

 На Тргу републике је постављена бина где су се већ полако окупиле патриоте из Београда и из других градова у Србији.

Радикали поручују да данас грађани Србије не треба да се деле по партијској припадности, већ да их спаји љубав према отаџбини и нашим херојима.

  • – Не дозволимо да и ова неправда према српским херојима прође у тишини – поручују радикали који, с почетком од 17:00, на Тргу републике организује велики свенародни антиНато и антиВучићев бунт поводом годишњице варварског НАТО бомбардовања Србије и драконске казне која је данас у Хагу изречена Радовану Караџићу, првом председнику Републике Српске.

ne u nato poster koncert

После протеста биће организована протесна шетња београдским улицама, а од 20 часова на Тргу републике српска омладина организује велики антиНАТО концерт као знак сећања на почетак НАТО агресије над Србијом и Црном Гором 1999.г. На концерту ће певати: Косовски божури, Форти, Ујак Џо, Белети, ДТ Кру.

Извор: Србин.инфо