Прочитај ми чланак

Србији прети да плати ратну одштету Хрватима, ко је за то одговоран?

0

Свима би требало да буде јасно да ће због хашке преваре, коју су нам сервирали наши квислинг политичари, Србија ускоро доћи у позицију да мора да плаћа ратну одштету Хрватској, као и да ће се потпуно амнестирати сваки следећи злочин и геноцид над српским народом.

 Питање је само једно: где је одговорност домаћих политичара и псеудо правника?

Срби у Хагу добијају стотине година затвроских казни, српски крвници су сви на слободи, а после пресуде Готовини, Хрватска је већ почела да рачуна колико би то ратне одштете Београд требало да јој исплати…

 И шта сад? Ником ништа, судећи по томе како се ових дана понаша српска политичка „елита“. Е, па не би требало да буде тако! Јер, у реализацији једне од највећих историјских фарси нису учествовали само Америка, ЕУ, Хаг и Загреб, већ и српски политичари и квази правници!

 Већ у старту је било јасно да је Хашки трибунал заправо и направљен да се Срби „овере“ као кривци и да би пропаганда и лажи постале историјски декуметнт. Шта су радиле српске политичке странке? Досовски режим, а затим и режим Бориса Тадића испоручили су Хагу све наше генерале и војнике, иако је свима било јасно да за њих тамо нема фер суђења.

 Због чега су Војислав Шешељ, Радован Караџић, Ратко Младић и остали Срби у Хагу? Да смо држава, а не колонија, сви евентуални процеси против ових људи могли су да се воде пред домаћим судовима (уколико за то постоје докази). Овако, њима је у Хагу ускраћено једно од основних људских права – на фер суђење и одбрану.

 И зато сада Ивица Дачић, Борис Тадић, Расим Љајић, и остале НВО организације немају право да се лицемерно ишчуђују због ослобађајуће пресуде Готовини, Насеру Орићу и осталима, већ би требало да сносе политичку, моралну, па можда и кривичну одговорност због тога што су српске војнике срамно испоручили егзекуторима Новог светског поректа! На тај начин, они су Србију несагледиво ослабили на међународном плану, а наплата овог правног пораза могла би да буде веома болна.

Не можете интересима Србије и појединачно српским генералима нанети такво зло и сада се правити да се ништа није догодило!

Ништа бољи нису били ни домаћи правници-послушници, инсталирани у Тужилаштво Србије и канцеларије за сарадњу са Хагом. Њихова одговорност је још већа. Ових дана оглашава се Тужилац за ратне злочине Владимир Вукчевић, који најављује истраге и изношење доказа о злочинима у „Олуји“. Па, шта сте до сада радили!? Због чега хашком тужилаштву нисте понудили све доказе?

Затим, већ три године у Хашком суду стоји жалба српских генерала Владимира Лазаревића и Небојше Павковића, док се по жалби хрватских генерала врло брзо одреаговало. Због чега је наше тужилаштво тек недавно у јавност изнело доказе о вађењу органа на живо Србима са Космета, иако те податке већ годинама чувају?

 Како је могуће да држава Хрватска за одбрану само двојице својих генерала издвоји чак 32 милиона евра, а да Србија у Хаг није послала ни један једини динар! Исто важи и за Републику Српску, такође државу у којој живи српски народ.

Алексеј Димитријевић