Прочитај ми чланак

„Срамотно да Вучићеви програм ССП-а за пензионере краду као свој“

0

Пошто су сви трикови режима унапред потрошени и поједени, коначно су се досетили да послушају опозицију и примене предлог Странке слободе и правде да се најугроженијим пензионерима који немају никаква примања, обезбеди редовна социјална пензија од минимум 100 евра - каже се у саопштењу за јавност ове странке.

ФОТО: Н.С.

 

– Зна Вучић да највећи део пензионера једва саставља крај с крајем. Зна и да поново купују хлеб и млеко на црту, као за његове власти деведесетих. Зна и да са својих десет „намучених радничких прстију“ није зарадио поштено ниједну пензију, али и да упркос пропаганди о највећем повећању пензија у историји, пензионери могу да купе никад мање, јер све поскупљује као никад у историји.

Али као што је крадљивац увек крадљивац, било на двору или у шупи, тако и Вучићева Влада не сме да каже – да, одличан је план Странке слободе и правде да се пензионерима без икаквих примања обезбеди гарантована социјална пензија од минимум 100 евра. Зато је сада подметнуо Кркобабића да се први упрља и идентичан план представи као свој, тј. Владе Србије као њен министар.

Упркос томе, Странка слободе и правде гласно подржава план да ову нашу меру Влада примени одмах према пензионерима о које се највише огрешила, којима свакодневно манипулише и многима годинама одузимала део стечених пензија. А потом и да тој групи пензионера врати сав новац који им је бесправно одузела. Довољно је да престану да пуне само своје кориптивне незасите џепове и биће новца за све – наводи се у саопштењу ССП.