Прочитај ми чланак

СРАМОТА: Због геј активисте Горана Милетића нису могли Бошко и Стамат у Дневник 2

0

Данас, 16. септембра, је одржана породична шетња и протестни скуп у Београду.

Уместо лидера патриотске опзиције, Бошка Обрадовића и Милана Стаматовића у Дневнику 2. на РТС-у, како је првобитно договорено, гостовао је геј-активиста Горан Милетић.

Организатори поменутог скупа су пре 15 дана најавили своју породичну шетњу и протестни скуп против издаје Косова и Метохије, велике пљачке народа Србије од стране режима, страних инвеститора и тајкуна.

У Дневнику 2. гостовао је Горан Милетић, геј-активиста, који је најавио Параду срама за сутрашњи дан (16. 09.) у српској престоници.

Велики Патриотски протест је данас трајао 6 сати. Одржавао се испред ТВ Пинка, Владе Србије, на централним београдским улицама, као и пред РТС-ом.

По завршетку скупа као што је било планирано, Бошко Обрадовић и Милан Стаматовић требали су да буду гости националног дневника, Дневник 2. на РТС-у, да би образложили разлоге због чега су се патриоте из целе Србије окупиле у Београду.

Међутим, није им било дозвољено да гостују у поменутом дневнику, како им је поруку прененео уредник Дневника 2. преко свог курира. Како је Горан Милетић био гост дневника, није пожељно да и представници патриотске Србије буду учесници ове информативне емисије, заједно са њим.

РТС је овим потезом поручио да је за државни врх Србије битнија сутршња Геј парада од данашње породичне шетње.

Можете овде погледати снимак данашњег скупа и сва пропратна дешавања: