Прочитај ми чланак

Ристић (Ми снага народа): Београд на води израз новог социјалног примитивизма

0

Одборник „Ми снага народа“ Ратко Ристић навео је да га је Београд на води није начин да град изађе на реку и да је то направило баријеру између реке и града.

Београд ба води израз једног новог социјалног примитивизма где живе они који могу да купе стан за ту цену, док на факултету где он ради, рекао је Ристић, постоје асистенти с платом од 700 евра који стан, оценио је, не могу да купе ни у Жаркову ни на крају Вождовца.

Тамо је требало направити зелене површине, Музеј српских жртава геноцида, као и оперу.

Нада се да се неће рушити Сајам, те рекао да би од Генералштаба требало направити меморијал.

Упитао је коме ће служити „град у граду поред Експа„.

Универзитету у Београду, навео је, одузет је паркинг и позвао власт да додлеи Универзитету бар десет паркинг места.

Одборник ПСГ-а Стефан Симић, навео је да се нада да ће будући градоначелник побољшати положај Рома.

Седница је важна бирамо чивека који је културна, финансијска престоница Западног Балкана, а Шапић вођења таквог града није достојан.

Сматра да је Шапић склон бахатости и корупције, те да је први који је напао свог суграђанина јер му се није свидело питање и начин на који је оно постављено, те оценио да ће очито и опозиција и представници власти морати да пазе како са Шапићем причају.

Нико оз градске власти није поднео оставку због тога што је отпали точак с аутобуса усмртио жену, рекао је он, додавши да је сва одговорност превачена на приватног аутопревозника „као да је свевишњи“ њима дао одговор.

Шапића јс СНС, навео је, крио у кампањи.

Симић је рекао да четири насеља на општини Палилула имају проблем са повећаном концентрацијом арсена у води.

Александар Мирковић, шеф групе Александар Вуциц-Београд сутра, рекао је у реплици Сикићу да Шапића нису крили, да је био носилац листе и свакодневно у кампањи.

Оценио је да је опозиција имала три кандидата за градоначелника- Наталију Стојменовић, Добрицу Веселиновића и Милоша Павловића.