Прочитај ми чланак

СПС-у је доста Ђиласових ДБ уцена!

0

Злоупотребљавајући механизме државне безбедности у доба док су владали Србијом и контролисали тајне службе, демократе су намонтирале сусрете председника СПС Ивице Дачића с одређеним људима да би их после искористили као средство уцене

Врх Социјалистичке партије Србије огорчен је због свакодневних уцена и медијских напада на Ивицу Дачића и СПС, иза којих стоје Драган Ђилас и Мики Ракић, сазнаје Курир од извора из врха ове странке.

Злоупотребљавајући механизме државне безбедности у доба док су владали Србијом и контролисали тајне службе, демократе су намонтирале сусрете председника СПС Ивице Дачића с одређеним људима да би их после искористили као средство уцене.

Двојица челника ДС су од медија који су под њиховом контролом затражили да непрестано бомбардују јавност написима о Дачићу, а истовремено покушали да прикажу како је СНС, а не ДС, тај који напада СПС.

– Било је доста, сад су заиста претерали. Ђилас и Ракић су нас злоупотребили, злоупотребили су и државни апарат. Прво су намонтирали Ивицу (премијер Ивица Дачић, прим. аут.), да би га после све време уцењивали тиме. Уцењивали су нас све време тиме и претили нам кад смо прошле године одлучили да направимо владу са СНС. Тада нисмо попустили под њиховим притисцима, нећемо ни сад – каже за Курир извор из врха Социјалистичке партије Србије.

Дачић је, како сазнаје Курир, одлучио до краја да истражи све корупционашке афере које водећи људи ДС покушавају да зауставе.

Како Курир сазнаје, врх СПС је због медијске кампање коју Драган Ђилас и Мики Ракић воде против њих одлучио да прекине све облике сарадње с Демократском странком.

 

(Курир)