Прочитај ми чланак

Спрема се ИЗБОРНА КРАЂА: у Лучане се „преко ноћи“ доселило чак 300 ЉУДИ (БИРАЧА)?

0

Подсетимо, на последњој конференцији за новинаре, један од лидера Савеза за Србију Бошко Обрадовић рекао је да има информације да се спрема изборна крађа и да ће присталице СНС из војвођанских градова пријавити пребивалиште у Лучанима како би могли да гласају на изборима у овој општини 16. децембра.

О неправилностима током изборне кампање у Лучанима последњих дана често се оглашавао Савез за Србију, а данас је то учинила и одборница Групе грађана За напреднији Чачак Виолета Марковић.

Према информацијама са којима располаже, бирачки списак у овој иопштини повећан је последњих месеци за чак 300 лица, јер с енаводно толико грађана доселило у ову општину. Она је то поделила на свом ФБ налогу.

У општини Лучани се за протеклих пар месеци родило 300 великих, одраслих, пунолетних беба, са правом гласа. Кажу да је то бројка новопријављених СНС гласача на адреси лучанске општине.

Подсетимо, на последњој конференцији за новинаре, један од лидера Савеза за Србију Бошко Обрадовић рекао је да има информације да се спрема изборна крађа и да ће присталице СНС из војвођанских градова пријавити пребивалиште у Лучанима како би могли да гласају на изборима у овој општини 16. децембра. Савез за Србију је на основу Закона о приступу информацијама од јавног значаја затражио од Полицијске станице Лучани да достави податке колико се грађана последњих месеци доселило у Лучане.