Прочитај ми чланак

СНС ГА ПУШТА НИЗ ВОДУ Весићев сарадник кум узгајивача дроге са „Јовањице“

0

Напредњак Драгомир Петронијевић, члан Градског већа Града Београда, и ухапшени узгајивач марихуане Предраг Колувија су кумови, а Петронијевић је Колувију, који се представљао као власник пољопривредног газдинства "Јовањица" у Старој Пазови, на све начине покушао да приближи СНС.

Петронијевић је члан Главног и Извршног одбора СНС, и то је злоупотребио да би Колувију убацио у политичке кругове. Користио је свој положај у странци и Колувију водио на страначке скупове, пише Курир.

YouTube

Упознао га је с важним људима из странке, представљао га као свог доброг пријатеља, кума, и причао да се успешно бави производњом органске хране у Старој Пазови. Ишли су заједно на битне манифестације које се тичу привреде и развоја, али су били виђени и на политичким састанцима. Поверење странке је тако искористио да би прогурао кума – каже извор.

Додаје да је Петронијевић, иначе близак сарадник Горана Весића, тако усрдно гарантовао за Колувију, који је сада иза решетака, да нико није помислио да се иза легалног бизниса крије криминал.

– Хвалили су се одличним резултатима и у разговору с другима Колувија је причао о својим плановима за најсавременије узгајање органских производа, о начинима рекламирања и позицији на домаћем и страном тржишту. Нико није ни помишљао да иза бизниса са органском храном стоји марихуана и да ће полиција открити криминал – каже он.

На фотографијама, које је објавио поменути лист, види да за истим столом на ком су микрофони седе и Петронијевић и Колувија.

Гурао Ђиласов „точак несреће“

Да је Петронијевић био један од поузданих СНС кадрова сведочи и чињеница да је својевремено гурао „точак несреће“ са ликом садашњег лидера Странке слободе и правде Драгана Ђиласа. Сада је дошло до очигледног преокрета и владајућа странка га полако „пушта низ воду“.