Прочитај ми чланак

Вучићево кумче учесник туче у Будви у којој је прегажен онесвешћени младић

0

Кумче председника Александра Вучића, Урош Панић, који је познат по низу скандала, бахатој вожњи и вређању полицајаца, нашао се у тучи која се крајем јула догодила у Будви, а сада су се појавили и снимци тог догађаја. Један од младића који је учествовао у макљажи је нокаутиран, а потом су га прегазили аутомобилом.

До туче је дошло између две групе младића из Србије, а на прилично узнемирујућем снимку може се донекле видети и шта се тачно догодило. У једном тренутку једног од младића су насилници нокаутирали, а он је без свести завршио на земљи. Потом су га, како се може видети, прегазили аутомобилом! Међутим, редакција портала Нова.рс дошла је до незваничних информација да је један од младића који су се налазили на лицу места Урош Панић, син Петра Панића, иначе кума председника Србије Александра Вучића, ком су скандали и бахаћење друго име.

Из полиције је раније речено за РТЦГ да је инцидент пријављен 25. јула и да је издат прекршајни налог због саобраћајног дела. Казали су да се тужилац изјаснио да нема елемената кривичног дела.

Према речима представника будванске полиције са којима је разговарао РТЦГ, они су урадили све што је у њиховој моћи, прикупили сва обавештења, нико од актера није хтео да поднесе пријаву, а младић који је према снимку прегажен аутомобилом тврдио је да нема никакве повреде и оне нису установљене.

Foto: Instagram/uros__panic__

Већ дивљао у Будви

Подсетимо, Урош Панић је широј јавности познат одраније због бројних сукоба са законом. У Будви је својим аутомобилом БМW августа прошле године већ правио инциденте. Тада су га приметили полицајци који су били у службеним колима и кренули да га јуре. Уследило је бекство, а он је побегао у хотел у коме је и одсео.

Ипак, полицајци су га идентификовали и пронашли. Вучићево кумче је зарадило казну, а судија за прекшаје му је изрекао да мора да плати 300 евра због саобраћајног прекршаја. Ту није био крај.

„Панић је потом и бахато паркирао БМW на месту где то није смео и, наравно, „паук“ му је однео аутомобил. На крају је платио обе казне, подигао аутомобил и отпутовао из Будве“, рекао је раније саговорник Нова.рс.

Млађи Панић своје баханалије често документује видео записима, а потом их објављује на друштвеним мрежама. На тим снимцима може се видети и како отворено вређа полицајце и руга се како му нико ништа не може.