Прочитај ми чланак

СНС бот добио посао у сред ванредног стања, па вређао Србе у дијаспори (ФОТО)

0

Док друге запослене отпуштају по Србији, а притом и организовано прозивају наше људе који желе да се врате овде, у Српској напредној странци вредно раде и на запошљавању својих активиста и ботова. Тако је Никола М. Лукић, председник омладине СНС из Лајковца усред ванредног стања промовисан у радника "Колубара Тамнава Исток" из Лазаревца.

Nikola M. Lukić predvodi omladinu SNS u Lajkovcu Српска напредна странка пред Србијом глуми поштење и ставља политику у страну за време ванредног стања и епидемије коронавируса, али то је као и све остало за ову странку, само прича за медије.

Небројено пута од увођења ванредног стања, дакле у последњих 12 дана, уверили смо се да је у СНС-у току и предизборна кампања, иако је и председник Александар Вучић рекао да се све због вируса обуставља. Мало сутра.

https://www.facebook.com/kiclu95/timeline/story

У овим моментима, једнако им је важно (као и до сада) да запошљавају страначке активисте и ботове.

Тако је Никола М. Лукић, председник омладине СНС из Лајковца усред ванредног стања промовисан у радника „Колубара Тамнава Исток“ из Лазаревца.

У исто време док на друштвеним мрежама напада Србе из иностранства који морају, хтели то или не, да се хитно врате у земљу, Лукић се хвали новим запослењем.

Док се радници по земљи масовно отпуштају и малтретрирају преко свих граница достојанства, Српска напредна странка вредно ради на ухлебљавању својих кадрова.