Прочитај ми чланак

СНП НАШИ УПОЗОРАВАЈУ: Јелена Милић “прави спискове неподобних и шаље по амбасадама

0

Српски народни покрет “Наши“ захтева од надлежних органа хитно хапшење Јелене Милић због угрожавања живота њихових чланова и неистина изнесених у њеном списку “проруских организација“ у Србији

ivan-ivanovic-snp-nasiСНП Наши навео је у саопштењу захтев Вишем јавном тужилаштву (одељењу за високо технолошког криминала) привођење Јелене Милић због састављања списка “проруских” организација у Србији на којем се налази СНП НАШИ и председник покрета Иван Ивановић.

Из овог покрета наводе да се због  састављања списка “србомрзаца” већ води се процес против председника СНП Наши Ивана Ивановића, а на њему се налази и Јелена Милић која се изјаснила као “угрожено лице“ због тога што се налази на поменутом списку.

Они наводе да СНП Наши на поменутом списку нису изнели ни једну неистину, нити су позвали на обрачун са политичким неистомишљеницима за разлику од Јелене Милић.

“Јелени Милић не смета да сама саставља спискове и на њега стави СНП Наши и Ивана Ивановића, при том износећи гомилу неистина и лажи, “ кажу из СНП Наши.

Из овог покрета наводе да се на поменутом списку говори се да су “СНП Наши умешани у велики број нереда, да су део нереформисане службе безебдности , да су умешани у илегалне и насилне акције,“ као и да је спорни извештај Центра за евратлантске студије достављен амбасадама западних земаља због чега је сумњају да је угрожен живот лидера СНП Наши Ивана Ивановића.

Преседник СНП Наши рекао је за “Ослобођење“ да се за разлику од списка “србомрзаца“ због кога траје вишегодишњи поступак против њих, списак Јелене Милић заиста позива на линч оне који “само воле Русију и желе евроазијске интеграције и наставак традиционалних добрих односа са својим историјским савезницима.“

“Упозоравамо јавност да Јелена Милић некажњено прави спискове неподобних и шаље по амбасадама у циљу застрашивања политичких неистомишљеника, “ каже Иван Ивановић.