Прочитај ми чланак

Вучићева амбасадорка у Хрватској уочи „Олује“ одала почаст хрватским цивилима!

0

Изабраница уставокршитеља Александра Вучића - амбасадорка Србије у Хрватској Јелена (НАТО) Милић, изазвала је тежак инцидент, због којег би моментално морала да буде опозвана.

У сред припрема за хрватску прославу „Олује“ у којој је извршено етничко чишћење српског становништва, Милићка је посетила Вуковарски водоторањ и тамо се уписала у књигу утисака.


Тамо је уписала следеће, скандалозне утиске: „Нема ријечи. Само саучешће за недужне хрватске цивилне жртве. И вјечно поштовање“, стоји у њеном потпису у књизи.

– Не, не, није крива Јелена Милић. Она је само несрећна грешка природе. Ово је за амбасадора у Хрватској именовао главни сућутолог Александар Вучић. Сућут свима који га подржавају – објаснио је Драган Добрашиновић из Усправне Србије.

Највећи проблем је то што је ових дана и то путем појединих јавних личности, већ започета (традиционална) кампања „обрачуна са Хрватима уочи годишњице Олује“.

Ту кампању управо подстиче актуелни режим, исти онај који је издао Србе у Крајини. Сада нариче над њиховом судбином, пролива крокодилске сузе. Покушавају да покупе јефтине, некрофилске политичке поене и да залуђују остатак народа.

Наравно, у овој представи учествују и њихове удбашке колеге из Хрватске (са истим циљем), а какви су заиста односи између Титових потомака у Београду и Загребу најбоље показује управо „посвета“ коју је у Вуковару уочи годишњице „Олује“ написала Јелена (НАТО) Милић.

Слуге глобалне дубоке државе ће поново, по потреби, мирити и свађати народ, зависно од агенде.