Прочитај ми чланак

СНП НАШИ: Позив Дверима – Коначно да се сазна истина

0

nasilogotip

Прича о формирању патриотског блока и зашто није дошло до његовог формирања и даље се не стишава. На позив радија „Снага народа„ пре пар недеља председник СНП НАШИ Иван Ивановић гостовао је на њему. У току емисије Иван Ивановић изнео је чињенице због чега није дошло до формирања патриотског блока са покретом Двери и изнео голу истину без длаке на језику шта се све дешавало.

Међутим, приликом гостовања на истом радију члан старешинства Двери, Владан Глишић рекао је да је Ивановић изрекао неистине око преговора, и када буде преговарао око формирања будућег патриотског блока да ће преговорати не са Ивановићем већ са његовим „лидерима„ мислећи на руководство СРС са којима су СНП НАШИ изашли на изборе.

Овакве замене тезе и пребацивање одговорности су вешт политички трик и манипулација патриотама, и како би се коначно завршило играње глувих телефона СНП НАШИ позива руководство ДВЕРИ и радио СНАГА НАРОДА пошто су обећали да ће организовати емисију у којој ће присуствовати све стране да то и учине, а Иван Ивановић председник СНП НАШИ инсистира да се учесници емисије закуну у своје здравље и здравље својих породица на иконама својих крсних слава да ће говорити истину.

Наравно, може се очекивати одговор Двери да СНП НАШИ нису достојни да седе са њима у истој просторији или да су чланови СРС који су се утопили у њу, или да су агенти спавачи како се то већ износи кроз ауторске текстове старешинства Двери. Ипак, надамо се да ћемо бити удостојени те части да са старешинством Двери укрстимо ставове.

У ишчекивању емисије на радију Снага народа и дијалога који ће једном за свагда разјаснити недоумице у патриотском блоку, срдачно Вас поздрављају СНП НАШИ.

 

СНП НАШИ