Прочитај ми чланак

СНФ: „Ако коза лаже, рог не лаже“, или градоначелник, а лаже! (ФОТО)

0

Градоначелник Штрпца Далибора Јевтића поводом недавно одржаног округлог стола у организацији Српског националног форума у Медија центру у Чаглавици, на коме се између осталог говорило о нелегалној градњи у већински српским срединама на Косову, на седници Скупштине општине одржане 29. новембра оптужио СНФ, тврдећи да није позван на округли сто.

Он је на седници Скупштине, између осталог изјавио:

“У Медија центру у Чаглавици је одржана дебата на тему бесправне градње у овом случају је била тема општине са српском већином. И ту је поменута и општина Штрпце чак је и један од учесника рекао као сам ја ту требао да будем, али нисам дошао, а да ме нико на ту дебату није ни позвао. Ја само не знам како се то негде иде непозван, има неки што иду, ја не идем непозван нигде”, каже Јевтић. Јевтић додаје да би да је он учествовао на округлом столу учесници “чули оно што не би желели да чују, па га из тог разлога нису ни позвали”!

Просто не можемо да верујемо да човек на овако одговорној функцији „у очи гледа и лаже“. Лаже јавност, а слагао је и своје одборнике.

Није тачна тврдња градоначелника Јевтића да није позван да присуствује округлом столу. Наиме, градоначелнику је 8. новембра упућена позивница, али и агенда округлог стола на званичном мејлу општине Штрпце ([email protected]) објављеног на сајту и ФБ страници Општине. Доказ је мејл преко кога је градоначелнику достављен позив.

„Ако коза лаже, рог не лаже!“