Прочитај ми чланак

Скупштина – ево зашто је Вучић гост Дневника 2: Радуловић открио – наступиће глад!

0

Лидер покрета Доста је било Саша Радуловић апеловао је на власти да укину ванредно стање и полицијски час, јер ће иначе, како сматра, домаћа привреда бити потпуно уништена и у Србији ће „наступити глад“.

Он је на конференцији за новинаре у Скупштини Србије оценио да „треба укинути полицијски час, да сачува пет посто угрожених најстаријих становника, да им треба достављати им храну и дозволити им да свакодневно изађу уз држање одстојања, смањити порезе, дати бесплатне вртиће и уџбенике, а не сто евра сваком грађанину“.

„Уништавамо државу и грађане јер смо пустили страх да нам поједе разум, а тај страх подгрева председник Српске напредне странке Александар Вучић како би могао да господари“, рекао је Радуловић.

Додао је да Вучић никад није донео ни једну одлуку, а да пре тога није испитао како ће се она одразити на његов рејтинг, те само у том светлу – шта су показала истраживања, треба гледати и најаву разговора о евентуалној дозволи верницима да за Ускрс оду у цркву.

Лидер ДЈБ је рекао да у Србији свакодневно умире 250 до 350 људи од разних болести, а да се „око корона вируса намерно шири хистерија“.

Радуловић је поновио оцену да је у Србији „извршен државни удар“ и да је Скупштина суспендована мимо Устава.Наставак сулудог полицијског часа довешће до потпуног нестанка домаће привреде. Без ње, нема нам ни државе ни живота у њој, има само глад. Хистерија око вируса коју су изазвали глобалистички медији, према проценама стручњака, произвешће и до милијарду гладних у целом свету. Последице по Србију ће бити стравичне.

– Проблем са вирусом који имамо сада неупоредиво је мањи од пробема који ћемо имати због уништавања домаће привреде. Не постоје мере које ће задржати полицијски час на снази, а истовремено сачувати домаћу привреду, рекао је Радуловић, а затим подвукао:

– Зато су потребне следеће мере:

✔️ Укинути полицијски час
✔️ Заштитити угрожену популацију, старе, болесне, достављати им неопходне ствари за живот, омогућити им излазак у шетњу у одређеном термину што им је неопходно
✔️ Смањити порезе и доприносе за трећину, прогресивно, домаћим предузетницима и пољопривредницима, а не одлагање обавеза
✔️ Деци омогућити бесплатне уџбенике и бесплатне вртиће
✔️ За социјално угрожене увести универзалну социјалну помоћ и на тај начин им омогућити новчана примања

Зато је најпре потребно заштитити старе и болесне, а истовремено укинути полицијски час како бисмо спасили Србију од потпуног колапса.