Прочитај ми чланак

СКАНДАЛ У ЦРНОЈ ГОРИ: Власт забранила одавање почасти жртвама бомбардовања!

0

Данас се обележава 20 година од када је НАТО бомбардовао Србију. У једном од највећих злочина у новијој историји на нашу земљу бачено је око 420.000 бомби.

Власт у Црној Гори забранила одавање почасти жртвама НАТО агресије

Црногорске власти данас су забранила да се у касарнама Војске Црне Горе ода пошта жртвама НАТО агресије на Црну Гору и Србију. 

Делегацији Нове српске демократије, родитељима погинулих, војним ветеранима и борцима са Кошара није дозвољено да положе вијенац на споменик жртвама који се налази унутар касарне у Маслинама. 

Милачић: Не заборављавамо Ђукановићеву издају 1999. године

© Фото : Права Црна Гора

Председник „Праве Црне Горе“ Марко Милачић се осврнуо и на двадесету годишњицу НАТО бомбардовања: “Прве НАТО бомбе су пале на Црну Гору. Те последице осјећамо и данас. Стопа канцерогених болести је већа него икада, и то није случајно. Истовремено, као отац и као човјек вам могу рећи да ме итекако боли понашање садашње власти, па и дијела опозиције, који славе НАТО вриједности, оне „вриједности“ под чијом заставом су убијана наша дјеца.

Никад не смијемо заборавити да је Мило Ђукановић 1999. године сарађивао са окупаторском војском, док су по нашем народу падале бомбе са осиромашеним уранијумом. Његову издају не заборављамо, и када изборимо слободу за нашу земљу и демократизујемо је Дјукановић ће морати да одговара и за своје чињење уочи и током бомбардовања,“ закључио је Милачић.  

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!