Прочитај ми чланак

ШЕШЕЉ БРУТАЛНО УЗВРАТИО МИХАЈЛОВИЋКИ: Зорана, смрди ти из уста!

0

Лидер Српске радикалне странке Војислав Шешељ оштро је данас одговорио на прозивку потпредседнице Владе Зоране Михајловић како нема шансе на предстојећим изборима за председника Србије, јер нико неће "простаклук, беду и бензин у пластичним флашама"...

seselj-nenad-zlatanovic-srbin-infoКоментаришући изјаву Михајловићеве, коју многи већ виде као кандидата за председника Србије, Шешељ је рекао:

– Ја сам познат као толерантан у дијалогу са политичким противницима, јер им допуштам да кажу и по неку оштру реч и критику на мој рачун, а што се тиче Зоране Михајловић, морам вам признати да је недовољно познајем – рекао је Шешељ и додао:

– Видео сам је у Скупштини кад је полагала заклетву… У једном тренутку се окренула према мени и толико јој је смрдело из уста да сам се умало онесвестио од тог задаха… Пристајем на дијалог с њом, али само са велике дистанце – поручио је Шешељ.

Убрзо је одговорила и Михајловићева захваливши се Шешељу што је брзо показао да је управо оно што је она и говорила.

– Хвала му је што је одмах показао да једино што уме да напада и простачки вређа све оне који га подсете да погледа у календар и огледало. И зато нема разлога за бригу, у данашњој Србији Војислав Шешељ нема никакве шансе да победи! Грађани неће гласати за повратак у Шешељво доба, у време простаклука, беде, изолације, плате од четири евра и сукоба… Готово је с тим, то време је иза нас и никад се неце вратити – оценила је Михајловић.