Прочитај ми чланак

СЕРГЕЈ Вучићу, сад кад је Данило престао да пије, кажи ко је убио жену на аутопуту

0

Лидер Покрета слободних грађана Сергеј Трифуновић поново је позвао Александра Вучића да открије ко је возио аутомобил којим је на наплатној рампи у Дољевцу усмрћена Станика Глигоријевић.

– Сад кад је Данило престао да пије, што нас је све јако обрадовало, не било било лоше Вучићу да као председник свих грађана, обрадујете Александра и Милутина Глигоријевића. Та деца се баве пољопривредом, Данилови су вршњаци и само желе да знају ко им је убио мајку Станику – написао је Трифуновић на друштвеној мрежи Твитер.

Foto: Printscreen

Трифуновић је на ироничан начин прокоментарисао и насловне стране режимских таблоида, који су објавили како се упокојени патријарх Павле залагао за поделу Косова, а да је то поверио покојном Добрици Ћосићу.

– Последње речи краља Александра у Марсеју, нису биле, како су то кривотвориле комунистичкодосовске власти деценијама: “чувајте ми Југославију”, већ: “гледајте да разграничите Косово, тако вам онога који ће доћи после мене, а носиће моје име. Тако ћете га препознати.” – написао је Трифуновић и додао – Информер ексклузивно сазнаје:”Гаврило Принцип, пре но је испалио шаржер у Фердинанда и Софију, узвикнуо: Ако нема разграничдња Косова, нема ни вас!!” Такође, “Иво Андрић се, након доделе Нобелове награде поверио Густаву Крклецу како је он за – поделу Косова”, објављују свињоиди а преносе наци-фреквенције“.

                        ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!