СЕРГЕЈ: СНС и СРС – угазити говна без милости, побости крст и пишати по гробовима

0

Лидер Покрета слободних грађана Сергеј Трифуновић је на "Твитеру" оштро напао Српску напредну странку и Српску радикалну странку и поручио да међу њима нема разлике.

– Били смо благи према радикалима. Мислили смо да су смешни. Људи су долазили и у минхенску пивницу да се смеју Адолфу. Зато у следећем турнусу, угазити говна без милости. Сахранити их, побости крст, уз обавезно запишавање необележених гробова. Пријатан дан – написао је Трифуновић на „Твитеру“.

Овај „твит“ је изазвао пуно пажње, па је Трифуновић морао да одговори многим критичарима.
 
– Претходно им се посрати у уста – навео је Сергеј и додао. – Не иде уз неверничку, вампирску, сисачку багру да им се забија крст.
 
Трифуновић је једног пратиоца добио следећи одговор:
„На овај начин на који се обраћаш јавности, је само речник једног нацисте, који мрзи све што је српско,… Срам те било, твоји преци се окрећу у гробовима“.
 
Уследила је глумчева реплика:
– Мој деда, који је гледао како му усташе кољу породицу, вас такве би прво набио на колац – поручио је Трифуновић.
 
Такође, Сергеј је све позвао да у суботу дођу на протест у центар Београда, као најбољи одговор покрету „1 од 5 милиона“ (назвао их је један од пет „милки“), који је саопштио да излази на изборе.
 

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!