Прочитај ми чланак

Селфи Сташа: За разлику од Синише Ковачевића, ми смо стручни за високу политику

0

Посланица СНС Сташа Стојановић огласила се на Инстаграму коментаром напуштање седнице Одбора за културу и информисање од стране опозиције. Себе и партијске колеге је у објави назвала „стручним члановима“ овог скупштинског тела „за високу политику“, за разлику од „неспособних за политику“ попут председника Одбора из Народне странке, драматурга Синише Ковачевића.

„На данашњој седници Одбора за културу и информисање, имали смо прилику да видимо како је то кад се у високу политику уплету људи који су у својим професијама доминантни, али су за политику неспособни. Председник Одбора Синиша Ковачевић је напустио одбор одмах по утврђивању Дневног реда, јер ми, стручни чланови, не желимо да дискујтујемо о измишљеним тачкама за које немамо материјал. Народна скупштина Републике Србије је озбиљна институција и захтева да се одговорно понашамо и опходимо у њој“, написала је Сташа Стојановић у објави.

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Сташа Стојановић (@1.stasa)

Опозиција је напустила седницу због напрасне промене дневног реда, али и увредљивих коментара који је заменик председника Одбора Небојша Бакаред (СНС) упутио Александру Јовановићу Ћути (Заједно Морамо).