Прочитај ми чланак

СЕКС ЗА ПОЧЕТНИКЕ – Нова превара покрајинске власти (ВИДЕО + ФОТО)

0

SEKS-ZA-POCETNIKE-Jasminka-Petrovic_slika_XL

Почетком школске 2015/16. године, у основним школама у Војводини, а међу првима у основним школама са територије општине Зрењанин, почело је ново пропагирање скандалозних уџбеника.

Прво смо имали уџбеник за средње школе „Здравствено васпитање о репродуктивном здрављу“, а сада је у питању „брошура“ тј. пројекат за основне школе „Секс за почетнике“, који је уједно и наставак спорног уџбеника, у народу познатијег као „сексуално васпитање“.

Покрајински секретаријат за спорт и омладину у сарадњи са невладиним организацијама, поново покушава, да на мала врата, под маском стручног усавршавања у школама, настави пропагирање идеологије хомосексуализма, изопачених вредности и разбијања институције породице и родитеља као главних чиниоца у васпитању деце.

seks-za-pocetnike_orig

Да би ове наводе и доказали, цитираћемо само неке делове из ове брошуре, намењеној основцима:

У поглављу „Маштање у служби секса“, између осталог се каже: „ У машти можеш све са сваким, према томе – ко шта воли нек изволи! Додатна литература: Црвен бан, Декамерон, Камасутра, Хиљаду и једна ноћ, Страх од летења, Блудни син, Лолита… Маштање може да одведе у разочарање или самозадовољавање.
У поглављу „Сексуални однос, интимни однос, туцање, кресање, вођење љубави, сношај“ између осталог се каже: До сексуалног односа најчешће долази из радозналости, досаде, принуде, усамљености, освете, забаве, интереса…

У поглављу „Анални секс“, између осталог се каже: У анусу се налазе многи нервни завршеци. Стимулацијом овог органа може доћи до пријатности и код мушкараца и код жена.

У поглављу „ Хомосексуалци“ , између осталог се каже: У последње време се говори о хомосексуалцима као очевима усвојене деце.

У поглављу „Лезбејке“ између осталог се каже: Многи људи су бисексуални. Уколико си имао/ла сексуална искуства са особама истог пола не мора да значи да си хомосексуалац или лезбејка. Схвати то као испробавање, вежбање, припрему за будући хетеросексуални однос.

Шта је све ово ако није промоција идеологије хомосексуализма?

 Шта је све ово ако није промоција идеологије хомосексуализма?

Родитељи, да ли желите да ваша деца у основној школи ово уче? Наставници да ли ћете ћутати или ћете се побунити против овог скандалозног пројекта? Директори школа, да ли сте свесни какву одговорност преузимате на своја плећа?

Seks-za-pocetnike-Jasminka-Petrovic_slika_O_39666581

Овим желимо да упозоримо и родитеље и наставнике и директоре, да се информишу о овој брошури, која се препоручује ђацима у школи и да их питамо да ли су уопште прочитали то што се нуди њиховој деци?

Seks-za-pocetnike-Jasminka-Petrovic_slika_XL_28870187Покрет српске Двери ће послати своја писма забринутости директорима школа, наставницима и саветима родитеља, детаљно их упутити шта се све налази у овој брошури и тражити да се овакав пројекат никако не сме одобрити, као нешто што ће се предавати у школама.

ВИДЕО: Изјава Радоша Пејовића, члана руководства Двери

Информативна служба Двери