Прочитај ми чланак

Саво: У Сребреници није био геноцид, КиМ је Србија! Крло хтео да изађе из емисије

0

Гостовање Сава Манојловића из иницијативе Крени промени, једног од организатора протеста у Србији, и маркетиншког стручњака Небојше Крстића на телевизији К1, изазвало је бројне реакције на друштвеним мрежама. У једном тренутку, негде пред сам крај емисије, Крстић је љутито, као мало дете, рекао водитељки да више неће да одговара на њена питања.

Уз коментар „довести истином до лудила да више неће да одговарају – е то“, политиколог Бобан Стојановић поделио је исечак из емисије у којој су гостовали Саво Манојловић и Небојша Крстић.

Како се може видети, накада саветник бившег председника Бориса Тадића а данас маркетиншки стручњак близак политици СНС-а, видно је био изнервиран током разговора који је вођен у студију. А он је изгледао овако:

Небојша Крстић: Нећу више ништа да говорим.

Саво Манојловић: Па ви тврдите да је полиција неспособна, да је министар Вулин неспособан.

Небојша Крстић: Не, не …ја нисам навикао на овакву врсту малтретмана. Да сам знао да ће сад овде неко да се издире и да ми овако недозвољава да говорим, ја уопште ми не би пало на памет да дођем. Ја уопште немам потребе да са оваквим људима разговарам. Причајте шта хоћете.

Јована Јоксимовић: Кажите…

Небојша Крстић: Нећу више да одговарам на ваша питања.

Јована Јоксимовић: Што?

Небојша Крстић: Па ето зато што нећу. Слободно причајте.

Јована Јоксимовић: Заиста нећете?

Небојша Крстић: Заиста нећу. У оваквом дијалогу, где све време ми он нешто ту, надгласава ме….