Прочитај ми чланак

Београд облепљен плакатама: Вучић поклања Хилу Косово и руднике литијума (ВИДЕО)

0

Покрет "Крени-Промени" одржаће у суботу, 13. априла, протест испред зграде Радио-телевизије Србије (РТС). Активисти ове организације данас су у центру Београда лепили плакате на којима пише "Сви испред РТС-а 13. априла у 19 часова!".

Чланови овог покрета, поред поменутих плаката, лепили су и карикатуре на којима амерички амбасадор Кристофер Хил крунише председника Србије Александра Вучића док му Вучић за узврат предаје Косово и литијум упаковане као поклон, навео је „Крени-промени“.

Директор кампања „Крени-Промени“ Саво Манојловић први је данас присуство америчког амбасадора Кристофера Хила данашњем састанку посланичких група власти и опозиције о изборним условима оценио као „понижавајуће“, наводећи да је „Хил подржао изборну крађу у децембру прошле године“.

„Амбасадори Хил и амбасадор (Русије Александар Боцан) Харченко су подржали директну крађу избора од стране власти. Скандалозно и понижавајуће је да сада амбасадор Хил присуствује званичном састанку о изборним условима“, изјавио је Манојловић.