Прочитај ми чланак

Шапић претио новинару: Срце ћу ти ишчупати! (ВИДЕО)

0

Критика, добронамерна, очигледно не прија Александру Шапићу. Како су рекли у својој емисији "Добар, лош, зао" на на ТВ Нова, водитељи и уредници Марко Видојковић и Ненад Кулачин, бивши ватерполиста и председник општине Нови Београд претио је Кулачину да ће му "ишчупати срце на улици".

– И то ми је у разговору од 25 минута поновио 50 пута. У разговору високог тона – пренео је Видојковић Кулачину на почетку емисије.

Printscreen

Снимак можете чути на самом почетку емисије…

Претња, упозорење, насиље… Како год, новом сараднику и пријатељу Александра Вучића сигурно да не прија то што је у гледаној емисији изложен критици, дакле не нападу, претњама.

Али СНС матрица је иста, напасти новинара, у овом случају и колумнисту Директно.рс Ненада Кулачина, неистомишљеника, сатанизовати га, линчовати, „јер нема право говора“, поготову ако је његово мишљење супротно од мишљења власти и Вучића, јесте у Србији као добар дан. Шапић се очигледно веома брзо уклопио у СНС систем…

Мокри снови

Чупати срце, па још на улици, и то од стране не неког уличара, већ од бившег шампиона у ватерполу, сада човека на функцији, а можда и потенцијалног кандидата за градоначелника у најмању руку је претња којом би морали да се позабаве државни органи.

Ако их има…