Прочитај ми чланак

Ристичевић: Опозиција „бизидејна“, такмиче се ће „сочније да пљуне“ Вучића

0

Посланик са листе СНС Маријан Ристичевић оценио је данас да опозиција показује потпуну безидејност, те да у својим наступима не показује за шта се залаже, већ само против кога је

marijan_risticevic

Ристичевић оцењује да су се представници опозиционих странака у синоцној емисији на Јавном сервису такмичили у томе ко ће „сочније да пљуне Владу Србије и њеног премијера“.

– Изненадила ме је потпуна безидејност представника опозиционих странака који су, уместо да покажу неку идеју, свој наступ сводили на пијачарско трацарење – навео је Ристичевић у писаној изјави.

Додаје да су бирачи могли да чују изговоре о наводној крађи на последњим изборима и да се увере да „углавном некреативна и однекуд креирана опозиција није вредна њихове пажње, јер нису ни покушали да представе за шта су, већ само против кога су“.

– Из тих разлога половина њих ће се на председничким изборима заклонити иза себи сличних Јанковића и Јеремића, а бирачи су синоћ могли јасно да закључе с чим имамо посла и за кога не треба гласати и ко није вредан њиховог гласа – закључио је Ристичевић.