Прочитај ми чланак

Речник СНС „дама“: „Гамадијо, лешинари, бандо, кметови“ (ФОТО)

0

Можда је термоелектрана "Никола Тесла" (ТЕНТ) у Обреновцу стала, али зато пропагандна машина за бацање блата по политичким противницима и свим грађанима који нису део напредњачког клана ради пуном паром. Док је ТЕНТ стао због блата и муља, напредњацима су управо блато и муљ гориво захваљујући коме криминална СНС машина никада не престаје са радом. Свему томе сведоче изјаве чланица Председништва СНС, дате у петак.

– Фашистичка гамадија белосветских лопужа Ђилас, Тепић, Јеремић метком би да заустави развој и напредак Србије! Кроз бедна кметовска уста излази програм око којег су се најзад ујединили! Метак за Вучића је план који имају и за Србију – истакла је у свом препознатљивом маниру Сандра Божић, иначе председница Одбора за културу и информисање у Скупштини Србије.

– Политички програм ђиласовско-тепићске елите: Вучићу, не можемо да те победимо на изборима, па ћемо да те стрељамо! Ево једна лоша вест за вас: Можете све нас напредњаке да стрељате, али опет нећете доћи на власт. Народ вас, бре, неће, јер сте и тешки лопови и тешко поремећени – каже Бојана Радаковић.

– Тајкунско-мафијашки бивши режим коначно је отворено рекао шта им је циљ. Како се ближе избори, испуцали су све своје болесне идеје како би склонили председника Вучића са власти. Пошто им ништа више не иде, прете стрељањем. Тако бисте стрељали и уништили Србију. Бандо фашисоидна – рекла је извесна Ивана Николић.

– Ђиласови лешинари, најодвратнији међу одвратнима у Мултиком странци, јавно износе свој план, политички и сваки други: глава Александра Вучића – прозборила је напредњачка јастребица Невена Ђурић, која је и потпредседница СНС.

Ово је речник СНС „дама“, и то само једног дела од десетина изјава које су освануле на званичном Инстаграм налогу напредњака. Када би било ко у свету питао каква је политичка ситуација у Србији, довољно му је показати ове четири изјаве које су пуштене истог дана. Није толики проблем речник поменутих госпођа и госпођица, простаклук је одавно главни адут за напредовање у СНС. Проблем је у томе што оне добијају новац свих грађана Србије, а ово им је „посао“.