Прочитај ми чланак

„РАЗНЕ УСЛУГЕ“: Новом инфлуенсеру Вучићу подршка колега

0

Многи су се чудили, а неки чак и подсмевали када је недавно председник Вучић отворио налог на једној од најпопуларнијих друштвених мрежа Тик Току. Овај потез изгледа је уродио плодом.

Од када су у јавност пуштени делови исказа Вељка Беливука у којима наводи да му је председник Србије Александар Вучић „тражио разне услуге“, као и то да су се састали у једном стану на Звездари, напредњачка пропагандна машинерија ради путом паром да одбрани Вучића.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by milovan stijović (@milovanstijovicc)

У одбрану „председниковог угледа“ брже боље потрчале су неке познате личности са естраде, и наравно политичке сцене, потписујући петицију, али они мање познати међу њима вероватно јесу инфлуенсери који су решили да се придруже овој генијалној листи.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ꪜꪖ ꪜꪖꪀꪖ 🌸 (@vanjaveljic.official)

На списку су се тако нашле инфлуенсерке Ружа Рупић и Вања Вељић, као и инфлуенсер Милован Стијовић. Ови „утицајни“ млади људи решили су да изађу из сфере својих интересовања и укључе се у политику.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ruza Rupic (@ruza_rupic)

Инфлуенсери имају моћ да утичу на већи број својих пратиоца који јој верују, а с обзиром да у Србији највећи утицај имају на млађу популацију, Вучић је јавном подршком ових младих људи вероватно придобио и део њихових фанова.

Лепо је да се млади укључе у политику јер од дешавања у нашој земљи зависи и њихова будућност, али чини се да су изабрали погрешну страну.

Ако пак чврсто желе да одбране углед председника, онда је можда наредни корак да се упишу и у Академију младих лидера СНС.