Прочитај ми чланак

РАТ ОБРАДОВИЋА И ВУКАДИНОВИЋА НА ТВИТЕРУ: Немојте ме више бранити пред Полицијом

0

Посланик групе Нова Србија-За спас Србије Ђорђе Вукадиновић јуче је објавио записник са информативног разговора у Полицији где је дао изјаву поводом инцидента у Скупштини Србије када је лидер Двери Бошко Обрадовић гађао напредњака Александра Мартиновића мишем од компјутера.

Обрадовићу се није свидела изјава Вукадиновића у којој критикује његов потез а коју је изрекао у полицији, а касније и на свом порталу Нова српска политичка мисао.

(Фото: Јутјуб)

 Вукадиновић је додао да је Обрадовић својим поступком на известан начин аболирао руководство скупштине и већину из СНС „за константан мобинг према опозиционим посланицима“.

– Мислим да је тај пинг-понг између власти и Двери штетан, јер се, ево, већ недељама бавимо тиме, а конструктивни предлози и парламенатрна критика лоших потеза Владе остаје без медијске пажње и одјека. Ја сам, на пример, прошле недеље у Скупштини више од пола сата критиковао предлоге Владе и министарке Михајловић о ‘Транспортној зајединици’ са ЕУ и ‘кинеском кредиту’ од 300 милиона долара, а уместо о томе, новинари ме данима испитују о овом инциденту и да ли је миш одскочио или није – рекао је Вукадиновић.

На овакав став Вукадиновића Обрадовић је одговорио на Твитеру.

– Драги колега из опозиције, Вукадиновићу, молим Вас, немојте ме више бранити пред Полицијом и јавношћу. Могу и сам. Доћи ћу у искушење да помислим да штитите власт од праве опозиционе борбе. Или имате неки други предлог како се изборити? – написао је Обрадовић.

Ускоро је добио и одговор од Вукадиновића који г је прозвао због виђања са Вучићем.

– Нећу више. Легитимно је, али не превише мудро да се расправљамо по др. мрежама и веселимо власт. Али помислите шта смо и ми други могли помислити о тој вашој „правој опозиционој борби“ онда када сте, одмах после избора 2016. отишли код АВ на оне бесмислене „консултације о влади“ – поручио му је Вукадиновић.

Заиниљиво је како су два опозициона посланика сада ушла у сукоб због инцидента који је има везе са  Аександром Мартиновићем из СНС-а.