Прочитај ми чланак

ПРОСТАКЛУК: Нови министар за бригу о породици вређа и псује по Твитеру

0

Новоизабрани министар за за бригу о породици и демографији Ратко Дмитровић потрудио се да и пре званичног преузимања свог мандата демонострира уличарске манире и речник својствен онима који су га у оберучке прихватили као сарадника у власти

Бивши уредник Вечерњих новости већ неколико дана на друштвеној мрежи Твитер оставља непримерене коментаре, вређајући своје неистомишљенике на најприземнији начин.

Тако је познатом водитељу Ивану Ивановић поручио да је “чивава”, уз опаску да не мора да се “плаши шинтера”.

“Иван Ивановић, звани Чивава, потпуно неосновано страхује од Горана Весића. Весић у Београду није надлежан за шинтере. П.С. Знам да неки од вас ће речи да ово није ново, али мораш понекад да отресеш ногу. Накупи се”, потрудио се Дмитровић да у великом стилу уђе у исту екипу са напредњацима и да се додвори Горану Весићу.

Након овог твита, бројни корисници друштвене мреже Твитер су критиковали Дмитровића због његовог речника, а на један непримерен коментар будући министар за бригу о породици и демографију одговорио је истом мером, чиме се још једном спустио испод нивоа који приличи особи која у име државе води бригу о породици.

Након овог коментара, Дмитровићу су корисници друштвене мреже Твитер поручили да на начин на који комуницира није прикладан, те да се “препоручује гласачима СНС”.

Неки су чак изнели и “сумњу” да је Драган Ђилас, лидер Странке слободе и правде, хаковао налог министра Дмитровића.

Други корисници су иронично констатовали да је јасно на који начин се Дмитровић квалификовао за ову позицију.