Прочитај ми чланак

ПРЕВАСПИТАЊЕ У ЗАТВОРУ Газио Вучића, сад напада опозицију

0

Саша Мирковић, некадашњи председник Скупштине општине Зајечар и естрадни менаџер, био је минулих година један од највећих критичара Александра Вучића и његове политике, ударао је свом снагом на њега, али се то сада све променило. Сада је прешао на страну Српске напредне странке, те преко њега СНС и Вучић нападају опозицију.

До пре неколико месеци чинило се да нема шансе да Мирковић икада стане на страну Александра Вучића, јер га је оптуживао без милости. Тако је за актуелног председника Србије причао да је „преварант и политички пајац“, да хоће да узме паре из Зајечара иза његових леђа, за Вучића је причао да је „диктатор који влада претњама, уценама и преварама“…

 

А свакако најјача оптужба је била она у којој је Саша Мирковић „окривио Вучића за ликвидацију Оливера Ивановића“.

Међутим, промена стране и прелетање зарад бољег живота, функције, новца и те како је заступљена овде (Маја Гојковић типичан пример за то), па је тако Саша Мирковић преко ноћи, односно после изласка из затвора потпуно порменио ставове и сада је један од највећих фанова политике Српске напредне странке.

А шта је прво што ураде они који подржавају СНС? Тако је, погодили сте, нападају опозицију. Тим примером је пошао и Саша Мирковић, па је данас на Твитеру напао потпредседницу Странке слободе и правде Маринику Тепић после њене конференције испред зграде Телекома, али и Драгана Ђиласа, првог човека ССП.

Оваква драстична промена у ставовима некадашњег председника Скупштине општине Зајечар није прошла неопажено на друштвеним мрежама, па је Јелена Милошевић, чланица ГО Странке слободе и правде, прокоментарисала овај његов политички преокрет.

– Оооо, види Саша Мирковић преваспитан у затвору да поново буде напредњак. А види се и да је успео договор са Лучићев (Вучићев стратег) да му Телеком да паре за кабловски канал. Јесте ли већ изнајмили просторије СОС канала за које гарантује Лучић лично, јер треби Драгиша не верује? – питала се она.

Са занимањем ћемо пратити следеће кораке Саше Мирковића и његове политичке заокрете.