• Почетна
  • ПОЛИТИКА
  • ПРЕОКРЕТ – ИПАК ЦЕНЗУРА: Отказано гостовање Шешеља на националној телевизији! (Видео)
Прочитај ми чланак

ПРЕОКРЕТ – ИПАК ЦЕНЗУРА: Отказано гостовање Шешеља на националној телевизији! (Видео)

0

seselj maric -l

Иако је био постигнут договор између Миломира Марића, главног уредника Хепи телевизије и председника СРС др Војислава Шешеља, о гостовању уживо вође радикала у емисији “ Ћирилица“ до тог тв шоуа ипак неће доћи.

Како је најближе окружење др Војислава Шешеља саопштило редакцији Србин.инфо,  емисију је отказала сама Хепи телевизија, иако и даље на својој интернет страници ове тв станица држи саопштење да ће до гостовања радикалског председника ипак доћи – ПОГЛЕДАЈТЕ ОВДЕ.

Извори из СРС за Србин.инфо су рекли да је до отказивања дошло највероватније због притиска премијера Србије Александра Вучића на власника и руководства Хепи ТВ,  односно због могуће жеље самог Миломира Марића да подигне своју цену код првог човека напредњака, тако што ће наводно организовати тв интервју са вођом радикала на Хепи телевизији, а онда га накнадно отказати сумњивим изговором.

Пет дана су трајали преговари Хепи ТВ и њеног уредника Миломир Марића са радикалским председником, др Војиславом Шешељем, због услова његовог гостовања на поменутој телевизији са националном френквенцијом.

Одакако је дошао из хашгог заточенитшва, у којем је боравио 12 година, Војислав Шешељ је дао преко 100 интервјуа српским и страним писаним и електонским медијима.

Међутим, ниједном није био позван да гостује у Србији на телевизији са нациноналном френквенцијом јер по наводима самог Шешеља, то од руководстава највећих српских телевизијских станица непосредно или посредно тражио премијер Србије и председник СНС, а дојучерашњи саборац из СРС, Александар Вучић.

Како је било током дана из СРС пренето редакцији Србин.инфо, ванредна емисија “Ћирилица“ са председником радикала, требало је да буде приказана на телевизији Хепи у суботу, 24.01. у 9:00 ч.

На изразит Шешељев захтев емисија је требало да буде емитована уживо. На тај начин вођа радикала је хтео да избегне накнадно цензурисање његових изјава.

(Србин.инфо – Дејан Петар Златановић, видео: Happy Tv)

Ако Вам се свидео овај текст
можете нас подржати слањем СМС поруке.