Прочитај ми чланак

Премијер Аустралије од којег би Ивица Дачић могао много да научи

0

Каквог премијера има Србија, а каквог Аустралија?

Док се Ивица Дачић труди да сваке недеље направи по корак ка потпуном признању такозване државе Косово, незаинтересовано гледа на подривање државе у Војводини, Бујановцу и такозваном Санџаку, бивши председник Владе Аустралије Кевин Рад остаће упамћен као човек који је свима јасно показао да нико и ништа не може да биде изнад државе.

У наставку текста преносимо говор Кевина Рада. Остаје питање да ли можете да замислите Ивицу Дачића да сличне речи упути шиптарским терористима и војвођанским и муслиманским сецесионистима?

– ИМИГРАНТИ, А НЕ АУСТРАЛИЈАНЦИ, ТРЕБА ДА СЕ АДАПТИРАЈУ. То је то, било да вам то одговара или не. Сит сам тога да се ова нација забрињава да нисмо можда увредили неке индивидуе или њихову културу.

Говоримо претежно ЕНГЛЕСКИ, а не шпански, либански, арапски, кинески, јапански,или било који други језик. Што значи да уколико желите бити део овог друштва, научите наш језик!

Већина Аустралијанаца верује у Бога. То није неко хришћанско десничарска оријентација, или политички наметнуто, то је ЧИЊЕНИЦА, јер су ову нацију, а то се види и из докумената, основали мушкарци и жене хришћанске вере, на
хришћанским принципима.

Наравно да је у том случају адекватно да се хришћанска обележја налазе на зидовима наших школа.

Ако је Бог за вас увреда, предлажем вам да одаберете други део света за ваш дом, јер је Бог део наше културе.

Допустићемо ваше вере и нећемо вас питати зашто у то верујете. Тражимо од вас да прихватите нашу веру и да живите са нама у хармонији, мирно и у радости.

Ово је НАША ОТАЖБИНА, НАША ЗЕМЉА и НАШ СТИЛ ЖИВОТА и допустићемо и вама да у свему томе уживате. Али, пре свега, уколико не престанете да се жалите, протестујете и ужасавате НАШОМ ЗАСТАВОМ, НАШОМ ЧАШЋУ, НАШОМ ХРИШЋАНСКОМ ВЕРОМ, НАШИМ НАЧИНОМ ЖИВОТА, срдачно вам препоручујем да искористите другу велику слободу коју имају Аустралијанци – СЛОБОДУ ДА НАПУСТИТЕ НАШУ ЗЕМЉУ.

Уколико сте овде несрећни, онда ИДИТЕ. Нико вас није принудно овде довео. Већ сте ви сами тражили да вас овде примимо.

Кевин Рад, Премијер Аустралије

(Србин.инфо, фото: Владислав Митић)