Прочитај ми чланак

ПРЕЛИСТАВАЊЕ: Шта ће се десити после пристиглих резултата на изборима у САД ВИДЕО

0

У емисији медијске куће „Центар”, „Прелиставање штампе”, коју воде и уређују Дејан Петар Златановић (гл. и одг. уредник Србин.инфо) и др Драган Петровић, једном недељно, без цензуре, прелистава се дневна штампа уз коментаре на најактуелније друштвено-политичке догађаје.

Коментарисање дневне штампе, у четвртак 29. октобра је у појединим тренуцима било веома бурно, а поготово се распламсало када се повела реч о томе на који начин пристижу резултати тек завршених председничких избора у САД (00:01:00); као и када су се анализирали како је и на који начин Влада Србије уведи посебне мере у Србији због пандемије која је присутна у нашој земљи и свету већ више од пола године (00:37:00).

Такође, др Петровић и Дејан Петар су изнели своје ставове и вези нове Владе у Црној Гори (01:00: 00); односно о томе зашто су српски градови једни од најзагађенијих градова у свету (01:35:00).

А шта су још у овом прелиставање штампе рекли Дејан Петар Златановић и др Драган Петровић погледајте у видео прилогу изнад, па о свему донесите свој суд.