Прочитај ми чланак

ПРЕДСЕДНИК ОБРУКАО СРБИЈУ: Вучићева лаж којој се смеје читав свет (ВИДЕО)

0

У жељи да заштити њему и власти блиске инвеститоре и извођаче радова на градилишту "Београд на води", где су два радника погинула због лоших услова безбедности, Председник Србије Александар Вучић је изрекао лаж због које нам се смеје цео свет.

Председник Србије Александар Вучић у обраћању јавности је рекао како сваких десет секунди један перач прозора погине у Америци. То је рекао као одговор на питање новинарке да коментарише погибију два радника у „Београду на води“.

Било је очигледно да су питање и одговор били унапред припремљени, јер ко носи папир са подацима о погинулим перачима прозора у Америци на конференцију за новинаре у Генералштабу Војске Србије која је организована да би се представио нови начелник Генералштаба?

Ова његова изјава изазвала је смех и неверицу по друштвеним мрежама широм света, а највише међу Американцима.

Један Американац је израчунао да би то значило да годишње, на послу перача прозора гине преко три милион и сто осамдесет хиљада, што је скоро три пута више него америчке жртве у току целог Другог светског рата.

Други су тврдили како су стандарди заштите и закони о безбедности на раду у Америци тако високи да би свака смрт једног радника била главна вест у медијима, а не толики број и да би извођачи радова сигурно одговарали за немар, па би сви затвори били пуни.

Шок, смех и неверица се и даље смењују по друштвеним мрежама, а у међувремену се и сазнало одакле је Вучић добио своје податке које је представио као апсолутну истину, што је још више шокирало Американце.

Наиме, он је податке преузео из чланка на шаљивом сајту онион где пише да више од 8500 перача прозора дневно гине у Америци. Како је изгледао тај тренутак бескрупулозног лагања и брукања Србије од стране Александра Вучића можете погледати у видеу испод…

Ваља поменути да се опет осврнуо на случај где је, како он каже “баба убила инвеститора, нечијег оца”, а заправо старија жена у очају пуцала у човека који је малтретирао две године њу и њену породицу, а иза себе има 11 кривичних пријава за тешка кривична дела.

На интернету су се појавиле тврдње како је поменути “инвеститор”, заправо био један од важнијих финансијера претходне и ове власти, али те тврдње нису потврђене и налазе се у домену спекулација.

            ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!